EnergiWatch

GE's division for vedvarende energi omsætter for mere end ventet

Vindmølle-divisionen har omsat mere end forventet, men det samme gør sig gældende for driftsunderskuddet, der er større end analytikernes forventninger.

Foto: VINCENT KESSLER/REUTERS / X00403

Det amerikanske industrikonglomerat General Electric (GE) har leveret en bedre omsætning end ventet i sin forretningsenhed Renewable Energy.

GE har således omsat for 4 mia. dollar i andet kvartal i forretningsheden, mens analytikere ifølge Bloomberg News ventede 3,8 mia. dollar. Tabet fra driften var dog samtidig højere og endte på 99 mio. dollar, mens analytikerne havde estimeret 79,9 mio. dollar.

General Electric har på gruppeniveau hentet en omsætning på 18,3 mia. dollar i andet kvartal, hvilket er en anelse mere end de 18,1 mia. dollar, der var ventet blandt analytikere.

Den justerede indtjening per aktie ender på 5 dollar, mens analytikerne havde ventet 3,50 dollar.

Samtidig hæver selskabet sine forventninger til de frie pengestrømme, der nu ventes at lande i intervallet 3,5-5 mia. dollar mod tidligere 2,5-4,5 mia. dollar.

Forventningerne til den justerede indtjening per aktie fastholdes, og der ventes dermed fortsat 0,15-0,25 dollar, hvilket er i underkanten af analytikernes forventning om 0,26 dollar per aktie.

Aktien stiger 3,3 pct. i formarkedet.

Vestas-direktør: Større dele af vindmølleproduktion bør outsources

GE finder amerikansk brintpartner 

Mere fra EnergiWatch

Datacenter skal varme Taastrup op

Globalconnect har indgået en aftale om udnyttelse af overskudsvarmen fra ét af deres tolv datacentre i Danmark og vil undersøge muligheder for de resterende. Datecentrenes fremtid skal være grøn.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs