EnergiWatch

Dansk vindleverandør vejrede stormen i underligt år

Deif erklærede i 2020, at man var tilbage på vækstsporet, men stormen på verdensmarkedet satte en brat stopper for den rejse. Topchef Toke Foss er dog glad for, at underleverandøren til vindindustrien slap igennem med skindet på næsen.

Adm. direktør for Deif, Toke Foss, ser fremad efter corona satte selskabets gode udvikling på pause i et års tid. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Nu gik det lige for den danske leverandør af bl.a. styringsteknologi til vindmøller. I 2019 fik man vendt flere års tilbagegang gennem benhård omkostningsstyring og effektivisering og endte med et overskud på 13 mio. kr. efter et annus horribilis i 2018 med et underskud på knap 25 mio. kr.

Kaptajnen på dæk, adm. direktør Toke Foss, erklærede stolt, at "Deif er tilbage på vækstsporet". I 2020 blev Deif dog som så mange andre slået ud af kurs af coronavirus, der skabte gevaldige bølgeskvulp på markederne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Oliepriserne tynges af smittespredning

Den seneste opblussen af coronavirus sker, efter at Organisationen af Olieeksporterende Lande og allierede - også kendt som Opec+ - har valgt at øge olieproduktionen med 400.000 tønder om dagen i august.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs