EnergiWatch

Mølleproducent skifter endeligt hænder

Saudisk industrikonglomerat vil være en "stor spiller" i den indiske energisektor efter køb af Senvions aktiver. Andetsteds henter Nordex tidligere direktør i den konkursramte konkurrent.

Foto: WindEurope

Det er efterhånden sjældent, at der er anledning til at skrive om Senvion. Primært, naturligvis, fordi det efterhånden er et par år siden, at den tyske mølleproducent erklærede sig insolvent og siden frasolgte størstedelen af sine aktiver til Siemens Gamesa.

Forinden var selskabets indiske aktiver dog gravet ud for sig selv og sat til salg andetsteds end til den i forvejen suveræne markedsleder. I stedet var det det saudiske industrikonglomerat – og tidligere Senvion-kunde – Alfanar, der sidste forår skulle have købt datterselskabet. Det er dog først nu, at Senvion kan annoncere det som en realitet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs