EnergiWatch

Momentum køber yderligere op i Danmark

Efter sidste år at have vokset sig en halv gang større lægger Momentum yderligere til med køb, der både føjer til portefølje af møller og serviceforretningen.

Sidste år købte Momentum en portefølje af danske møller fra AP Pension og Pædagogernes Pension. | Foto: Momentum Energy Group

Momentum Energy Group køber ind på Sydhavsøerne. Med erhvervelsen af de to med hinanden beslægtede virksomheder, Karrebæk Vind og Fikon, lægges der 51 vindmøller og en vindserviceforretning til. Lige som der lægges yderligere distance til den fjerne fortid for flere år siden, hvor den Roskilde-baserede virksomhed blot kaldte sig Momentum Gruppen og i altovervejende grad gjorde sig i forvaltning af andres møller.

Det gør selskabet trods sit mere internationalt klingende navn fortsat. Men over de seneste år er paletten udvidet fra inspektion til projektudvikling i ind- og udland samt ikke mindst drift af egne møller. Med købet af Karrebæk Vinds møller fordelt over de fleste danske landsdele krydser porteføljen nu 140 møller.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs