EnergiWatch

Nordmænd smider 60 millioner efter dansk vindleverandør

Nyligt børsnoteret vindserviceselskab overtager majoriteten i den danske elinstallationsvirksomhed Procon.

Foto: Procon

Procon, der især gør sig i elinstallationsopgaver på havmølleparker, bliver fremover et mestendels norsk selskab. Norske Integrated Wind Solutions overtager 75 pct. af ejerskabet for 60 mio. kr. mens det danske serviceselskabs stifter Claus Søgaard Poulsen beholder de sidste 25 pct. og fortsætter som adm. direktør.

"Dagens annoncering er første trædesten mod vores ambition om at blive den ledende leverandør af integrerede serviceløsninger i havvindsektoren. Vi er imponeret over Procons rejse hidtil og ser frem til at gå i partnerskab med Procons stifter om at forstærke dets fremtidige succes," siger adm. direktør i Integrated Wind Solutions, Lars-Henrik Røren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs