EnergiWatch

Enabl opruster til amerikansk havvind

Den danske ingeniørvirksomhed åbner første kontor i USA for at være klar, når den amerikanske havvind for alvor tager fat.

Foto: Enabl

Den nyligt etablerede fusionsvirksomhed Enabl har ambitioner om at være til stede der, hvor kunderne har brug for det. Derfor har virksomheden nu valgt at åbne sit første kontor på amerikansk jord d. 1. august. Det oplyser Enabl i en meddelelse.

"Grundet nye politiske vinde i USA har vi nu en forventning om, at offshore markedet begynder at røre på sig. Da det stadig er i sit tidlige stadie, vil vi som udgangspunkt have fokus på at supportere onshore markedet. Nærheden til kunderne og deres operation er altafgørende, og derfor åbner vi vores første kontor i Florida," siger Rasmus U. Jessen, vicedirektør, Global Operations i Enabl.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs