EnergiWatch

Topchef for brintvirksomhed har udsigt til tocifret millionbonus efter børsnotering

Den nye direktør for Green Hydrogen Systems kan på sigt få en aktiebaseret bonus på op mod 37,5 mio. kr.

Sebastian Koks Andreassen | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Green Hydrogen Systems, der er udvikler og producerer elektrolyseanlæg, er på vej til at blive børsnoteret senere på måneden. Ved børsnoteringen, hvor brintvirksomheden forventer at rejse mindst 1,1 mia. kr., får adm. direktør Sebastian Koks Andersen 1 mio. kr., skriver Børsen på baggrund af det nyligt offentliggjorte børsprospekt.

Senere kan direktøren dog ende med at modtage en aktiebaseret bonus på op mod 37,5 mio. kr., hvis Green Hydrogen Systems klarer sig godt som børsnoteret selskab.

"Hvis man på det tidspunkt overhovedet når til det meget høje beløb, vil det være et udtryk for, at alle investorer – og jeg selv – vil få andel i selskabets værditilvækst," udtaler Sebastian Koks Andreassen til avisen.

Andreassen tiltrådte som direktør for den Kolding-baserede virksomhed i november 2020.

Green Hydrogen Systems vil hente 1 milliard på børsnotering

Dansk brintvirksomhed annoncerer børsprospekt

GHS-topchef: Milliardnotering er ingen målstreg 

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs