EnergiWatch

Nordea øger klimafokusset og toptuner bemandingen i viden om bæredygtighed

For at imødekomme en stigende efterspørgsel på grønne produkter og ESG-lovgivning, opruster Nordea sin stab med klimaspecialister og uddanner eksisterende medarbejdere i den grønne omstilling. Hos Finansforbundet ser man også et øget fokus på klima i bankerne.

I Nordea øger de fokuset på klimaet ved at indhente klimaspecialister og uddanne medarbejdere for bedre at kunne vejlede kunderne i bæredygtige løsninger og tilpasse sig ny klimalovgivning. "Medarbejderne efterspørger det selv," fortæller bankdirektør og landechef i Nordea, Bjørn Bøje Jensen. | Foto: Nordea/PR

I et nyligt stillingsopslag fra Nordea søger storbanken en "Senior Climate Specialist". Og den slags opslag kommer jobsøgende til at kunne møde oftere i fremtiden fra den nordiske finanskoncern, som opruster den eksisterende medarbejderstab med eksperter i klimatiltag.

”Kunderne efterspørger de grønne investeringsmuligheder. Det er den strategi, den udvikling og den omstilling verden er igennem, og det er dét, vi med den her Senior klimaspecialist naturligvis investerer mere og mere i. Og vi skal have endnu flere specialiserede profiler til det her område,” siger Bjørn Bøje Jensen, der er bankdirektør med ansvar for erhvervskunder og landechef i Nordea Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs