EnergiWatch

Ørsted forbyder skrotning af vindmøllevinger

Med øjeblikkelig virkning forpligter energiselskabet sig til at finde andre steder end lossepladsen til brugte vindmøllevinger.

Foto: Ørsted

Bæredygtigheden spiller end ikke helt ubetydelig rolle hos Ørsted. Det gælder ikke blot i selvforståelsen men i mindst lige så høj grad over for investorer, der ikke kun har økonomiske bundlinjer for øje.

Allerede for flere år siden annoncerede selskabet sit mål om at droppe kul i 2023, være et CO2-neutralt selskab i 2025 og senest i 2040 at have et CO2-neutralt fodaftryk også i slutforbruget af energien. I forbindelse med onsdagens kapitalmarkedsdag føjes der imidlertid endnu et par mål til bæredygtigheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danfoss får omsider godkendt megaopkøb

Det er trukket i langdrag, og ledelsen har i halvandet år trippet for at komme i gang. Nu kan de folde det store potentiale ud, for Danfoss har endelig fået godkendt opkøbet af Eatons hydraulikforretning.

Subsea 7 øger fokus på havvind med nyt opkøb

Subsea 7 har overtaget aktiemajoriteten i selskabet Nautilus Floating Solutions og styrker yderligere sit sats på havvind. Det sker efter en nylig fusion mellem Subsea 7's forretning for vedvarende energi og OHT.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs