EnergiWatch

Haldor Topsøe etablerer fokuseret brintdivision

Hyring af hydrogen-hollænder skal katapultere katalysekoncernens elektrolyseforretning til nye højder. Usikkerheden om kommende brintfabrik er dog endnu ikke afklaret.

Foto: Haldor Topsøe

Over de seneste måneder er meldingerne fra Haldor Topsøe om ambitionerne på brint blevet stadig hyppigere. Nu får ambitionerne så et mere permanent hjem hos katalysekoncernen. Med virkning fra i dag etableres en "fokuseret grøn brintorganisation", der skal accelerere selskabets elektrolyseforretning fra projektudvikling til salg og indgåelse af partnerskaber.

Den organisation skal ledes af nyansatte Chokri Mousaoui. En hollandsk entreprenør, der i 2010 var medstifter af Eternal Sun, der tester solcellemoduler, og som de seneste år har siddet med i flere offentlige og statslige ekspertråd og bestyrelser i hjemlandet inden for innovation og grøn omstilling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs