EnergiWatch

Aluwind finder ny direktør

Anders Grum Kjærgaard tager over som adm. direktør fra 1. juni.

Det fynske selskab Aluwind har fundet en til at tage roret, efter Ole V. Rasmussen har valgt at sige stop efter seks år som adm. direktør for vindmølleleverandøren.

Det bliver Anders Grum Kjærgaard, der tiltræder stillingen d. 1. juni.

"Vi er naturligvis kede af at se Ole forlade, men respekterer hans beslutning. Vi ønsker at takke Ole for hans dedikerede og kompetente indsats gennem de seneste år og ønsker ham alt det bedste i fremtiden," siger Per Thanning Johansen, adm direktør for moderselskabet Alumeco Group.

Foto: Alumeco Group
Foto: Alumeco Group
Anders Grum Kjærgaard kommer fra en stilling i det amerikanskejede selskab Valmont SM. I løbet af de sidste 5 år har Anders haft stillingen som kommunikationschef for Valmont SM, som er leverandør af store komplekse stålkonstruktioner og tårne ​​til vindmølleindustrien.

"Det fremtidige fokus vil være at udvikle Aluwind-forretningen yderligere på en solid platform på et marked, der kræver grøn energi og at konstant være den kompetente partner for alle vores kunder. I Anders får vi en dedikeret og internationalt orienteret administrerende direktør, der kan sikre os fortsat udvikling og konkurrenceevne takket være hans grundige erfaring og viden," siger Per Thanning Johansen.

Aluwind: "Straftold gør os ukonkurrencedygtige i USA"

 

Mere fra EnergiWatch

Spirii vinder udbud på 300 ladestandere

Ladeopaeratøren har trukket sig sejrrigt ud af Region Hovedstadens udbud på 300 ladestandere, der skal sættes op i de kommende tre år. Spirii forventer at have installeret de første 100 allerede inden årets udgang.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs