EnergiWatch

Siemens Energy afviser afnotering af Siemens Gamesa – for nu

Efter midlertidigt stop for børshandel afviser mølleproducentens storaktionær forlydender om at have hyret banker til at iværksætte købsbud på den resterende aktiekapital.

Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS / X00960

To gange i løbet af det seneste halve år har den spanske avis Expansion skrevet, at Siemens Gamesa var på vej til nyt ejerskab. Senest tirsdag, hvor mediet skrev, at mølleproducentens storaktionær Siemens Energy havde hyret Morgan Stanley og Deutsche Bank til at sondere terrænet for at opkøbe af de resterende 33 pct. af aktiekapitalen. To gange har Siemens Energy afvist, at det er tilfældet.

Senest efter at den spanske børsmyndighed CNMV onsdag frøs handlen med Siemens Gamesa-aktier "på grund af omstændigheder, der kan forstyrre den ordnede handel med sådanne instrumenter". Det stop blev løftet om eftermiddagen, efter Siemens Energy havde sendt et dementi af forlydenderne i den spanske avis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs