EnergiWatch

Siemens Energy afviser afnotering af Siemens Gamesa – for nu

Efter midlertidigt stop for børshandel afviser mølleproducentens storaktionær forlydender om at have hyret banker til at iværksætte købsbud på den resterende aktiekapital.

Foto: RALPH ORLOWSKI/REUTERS / X00960

To gange i løbet af det seneste halve år har den spanske avis Expansion skrevet, at Siemens Gamesa var på vej til nyt ejerskab. Senest tirsdag, hvor mediet skrev, at mølleproducentens storaktionær Siemens Energy havde hyret Morgan Stanley og Deutsche Bank til at sondere terrænet for at opkøbe af de resterende 33 pct. af aktiekapitalen. To gange har Siemens Energy afvist, at det er tilfældet.

Senest efter at den spanske børsmyndighed CNMV onsdag frøs handlen med Siemens Gamesa-aktier "på grund af omstændigheder, der kan forstyrre den ordnede handel med sådanne instrumenter". Det stop blev løftet om eftermiddagen, efter Siemens Energy havde sendt et dementi af forlydenderne i den spanske avis.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas fordobler årets ordreindtag i USA

Mølleproducenten modtager årets foreløbigt klart største ordre på sit historisk set største marked – målt på et andet betydeligt parameter er den dog samtidig også lille.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs