EnergiWatch

GE fortsætter stilen på hjemmebane

Med et projekt på godt 300 MW, der skal være opført inden årets udgang, fortsætter den amerikanske mølleproducent sit avancement på det amerikanske marked.

Foto: GE Renewable Energy

I årets 1. kvartal var GE den suveræne markedsleder i USA med installationen af 1.103 MW svarende til en andel på 43 pct. Ja, faktisk kan det snævres ind til, at amerikanernes 2.82-127 var markedsleder, eftersom mølletypen stod for 25 pct. af de samfulde godt 2,5 GW, der blev føjet til i årets indledende tre måneder.

Samme mølle fortsætter nu sin succes. 107 eksemplarer af den største maskine i GE's 2 MW-platform er således valgt til at udgøre Lincoln Land Wind i Illinois. Et projekt, der er udviklet af Apex Clean Energy og som opføres af kapitalforvalteren Ares, der dermed runder 800 MW i GE-ordrer over de seneste 12 måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs