EnergiWatch

Ørsted sætter ny mand i koncernledelsen

Britisk Bombardier-direktør hentes ind i den nyoprettede stilling som driftsdirektør. Leder i verdensklasse, fastslår Mads Nipper.

Foto: Ørsted

Mads Nippers holdkort i Ørsteds ledelse er nu komplet. Energiselskabet har hyret britiske Richard Hunter i en nyoprettet stilling som driftsdirektør med tiltrædelse den 1. juni. Den nye direktør bliver samtidig en del af den seks mand store koncernledelse, der derudover også omfatter økonomidirektør Marianne Wiinholt samt Martin Neubert, Declan Flanagan og HR-direktør Henriette Fenger Ellekrog.

"Jeg er virkelig glad for, at Richard bliver en del af koncernledelsen som vores COO. Richard er en leder i verdensklasse, og han har de rigtige kompetencer til at fortsætte udviklingen af EPC & Operations som en afgørende del af vores arbejde med at skabe en verden, der udelukkende kører på grøn energi," siger adm. direktør Mads Nipper i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs