EnergiWatch

Vestjysk energivirksomhed er vokset ud af lokalerne

Esbjergensiske EMS investerer 60 mio. i en udvidelse af sin fabrik, da man har brug for mere plads til produktion af stålkonstruktioner til fremtidige vind-, olie- og PtX-projekter.

Ifølge adm. direktør, Kenneth Hagelskjær, er EMS nødt til at udvide sine fasciliteter, hvis EMS skal være klar til at håndtere den kommende efterspørgsel på stålkonstruktioner. | Foto: PR / EMS

Det er ikke kun teenagere, der kan opleve, at pludseligt vokseværk resulterer i stumpende bukser.

Produktionsvirksomheden EMS, der producerer store stålkonstruktioner til energisektoren, er således vokset ud af sin fabrik på Lillebæltsvej i Esbjergs nordlige industrikvarter. Derfor har man valgt at investere 60 mio. kr. i en udvidelse af fabrikken på 4.700 kvm.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs