EnergiWatch

Vestas har lært af dansk coronaudbrud

Selv om mølleproducenten ifølge Henrik Andersen har været gode til at håndtere corona, så har det udbrud, der fortsat hæmmer fabrikken i Ringkøbing, givet indsigt i, hvad hvad der sker, når protokollerne slækkes, konstaterer topchef.

Foto: Morten Dueholm

Lærepenge plejer gerne at være dyre. Således også for Vestas, der over de seneste uger har været ramt af et stort coronaudbrud på nacellefabrikken i Ringkøbing.

Status i tirsdags var, at 42 ansatte havde været ramt, mens omkring 3 gange så mange var blevet sendt hjem. Torsdag var lidt bedre med 14 fortsat smittede og 11 nærkontakter i isolation men uden nye tilfælde. Men allerede forrige mandag opgjorde produktionsdirektør Tommy Rahbek Nielsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at der var tabt omsætning for 200-400 mio. kr. på grund af udbruddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs