EnergiWatch

Vestas har lært af dansk coronaudbrud

Selv om mølleproducenten ifølge Henrik Andersen har været gode til at håndtere corona, så har det udbrud, der fortsat hæmmer fabrikken i Ringkøbing, givet indsigt i, hvad hvad der sker, når protokollerne slækkes, konstaterer topchef.

Foto: Morten Dueholm

Lærepenge plejer gerne at være dyre. Således også for Vestas, der over de seneste uger har været ramt af et stort coronaudbrud på nacellefabrikken i Ringkøbing.

Status i tirsdags var, at 42 ansatte havde været ramt, mens omkring 3 gange så mange var blevet sendt hjem. Torsdag var lidt bedre med 14 fortsat smittede og 11 nærkontakter i isolation men uden nye tilfælde. Men allerede forrige mandag opgjorde produktionsdirektør Tommy Rahbek Nielsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at der var tabt omsætning for 200-400 mio. kr. på grund af udbruddet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vindstød slår atter rekord

Det danske energiselskab har formået at blive mere effektive, mens der atter strømmer klimabevidste kunder til. Lige nu barsler Vindstød med et nyt produkt med to grønne blade, men direktøren understreger, at selskabet ikke vil forcere noget, da det skal gøres rigtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs