EnergiWatch

Siemens Gamesa skærer toppen af forventningerne

Mølleproducenten er tilbage i rødt, mens udskydelser hos kunderne og coronaens hærgen på nøglemarkeder piller fem milliarder af den øvre grænse for årets omsætning. Topchef afviser dog gentagelse af sidste års misere.

Den svage mexicanske pesos var en af de faktorer, der ramte Siemens Gamesa i forrige kvartal. Denne mølle står i øvrigt i Mexico. | Foto: Siemens Gamesa/Laura Gonzalez

Forsinkede projekter.

Om end konceptet kan få det til at løbe koldt ned af ryggen i de fleste virksomheder, er den udsigt formentlig særskilt isnende for Siemens Gamesa. Trods alt stod forsinkelser på en række især nordiske projekter selskabet i en ekstraudgift på den gale side af en milliard sidste år og spillede dermed en væsentlig rolle i fyringen af den daværende topchef og igangsættelsen af en turnaround i landvinddivisionen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs