EnergiWatch

CIP lukker fond 11 milliarder over målet

Med den bredeste investorskare hidtil har Copenhagen Infrastructure Partners sikret sig tilsagn på 52 milliarder til sin seneste fond, der allerede er begyndt at blive fyldt med såvel vind som vand og affald.

Foto: Copenhagen Infrastructure Partners

Efter et års pengejagt er Copenhagen Infrastructure Partners syvende fond nu fyldt op. Et ligeligt split mellem eksisterende og nye investorer, der kommer ikke kun fra Norden men også resten af Europa, Nordamerika, Asien og Australien har overtegnet fonden, CI IV, på sit loft på 7 mia. euro (52,1 mia. kr.). Det oprindelige mål for fonden på 5,5 mia. euro (40,9 mia. kr.) blev nået i december.

"Vi er meget glade over at byde en prominent skare af eksisterende og nye institutionelle investorer velkommen til CI IV og ser frem til at fortsætte med at skabe værdi til vores investorer, projektpartnere og lokalsamfund gennem fondens investeringer i greenfield vedvarende energiprojekter," siger managing partner i CIP, Jakob Baruël Poulsen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

True Energy henter ny marketingchef

Med ansættelsen af Nina Kirstine Toft-Nielsen vil det danske energiselskab øge interaktioner med brugere og influencere på de sociale medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs