EnergiWatch

European Energy lander Baltikums største PPA

Efter sidste års coronainficerede tilbagegang er såvel appetitten som priserne ved at komme tilbage på markedet, vurderer European Energy, der indgår kontrakt på 3,8 TWh med true additionality.

Stadig flere af European Energys møller bliver rejst på finansiel gardering fra en PPA. Nu også i Litauen. | Foto: European Energy

European Energy har indgået sin hidtil største elhandelsaftale målt på leveret strøm. Den danske projektudvikler, der sidste år tog beslutning på tre litauiske vindparker på 121 MW, har indgået en tiårig PPA på samlet 3,8 TWh med Eesti Energias datterselskab Enefit Green. En aftale der samtidig er omkring dobbelt så stor som den hidtil største i Baltikum.

"Vi er meget glade for at kunne levere mere vedvarende energi i Baltikum gennem vores vindparker. Vi oplever, at det baltiske marked er meget engageret i at gennemføre en grøn omstilling af sin energisektor," siger European Energys chef for energihandel, Jonas Nihøj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk brintselskab får ny topchef

Elling Nygaard bliver topchef for norske Hydrogen Pro, mens Mårten Lunde træder af året efter børsnoteringen. I september åbnede selskabet sine første danske produktionsfaciliteter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs