EnergiWatch

Nel indgår rammeaftale med konsulentfirma

Det norske brintselskab skal i samarbejde med konsulentfirmaet Wood udvikle brintprojekter på verdensplan.

Foto: Nel

Nel har indgået en rammeaftale med Wood, der er et internationalt konsulent- og ingeniørfirma. De to virksomheder vil samarbejde om at udvikle og producere vedvarende brintprojekter rundt om i verden, skriver det norske brintfirma i en meddelelse.

"Vi er meget glade for at indgå denne aftale med Wood, der har stor erfaring fra store, komplekse projekter over hele verden," siger Jon André Løkke, adm. direktør for Nel.

"Da grønne brintprojekter vokser i størrelse og kompleksitet, er det afgørende for vores succes at have stærke partnere til at styrke vores projektledelses- og udførelsesfunktioner. Dette er en langsigtet forpligtelse, og vi ser frem til at arbejde sammen om at styrke vores konkurrenceevne yderligere ved at udnytte vores erfaring og kompetence."

Nel oplyser, at man allerede nu er ved at give Wood indsigt i de igangværende projekter. Værdien af ​​aftalen er ikke angivet i meddelelsen.

Nel vil gøre brint lige så stort som sol og vind

Nel vil producere grøn brint til 9 kroner per kilo

Dansk engagement sikrer Nel milliardresultat

Nel henter knap 900 millioner

Mere fra EnergiWatch

Brancheorganisationer hylder opgøret med hockeystaven

Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk Fjernvarme er glade for, at regeringens hockeystav er lagt tilbage på hylden med et ambitiøst delmål på en CO2-reduktion på 50-54 pct. i 2025. Nu skal rammevilkårerne komme på plads, så selskaberne kan trække i arbejdstøjet.

Arla vil vinde tovtrækkeri om andelshavernes biogas

Andelsselskabet Arla sætter jagten ind på at skaffe adgang til landmændenes oprindelsesgarantier fra biogasproduktion. Forsker vurderer, at det kan blive svært for producenterne at få biogasgarantierne på egne hænder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs