EnergiWatch

Erfarne ingeniører stifter vindselskab

DIS Group har stiftet selskabet Creadis Wind Solutions, der skal tilbyde specialløsninger til vindindustrien. De første løsninger er allerede bestilt og ved at blive udviklet.

Foto: Jens Dresling

DIS Group, som blandt andet ejer den internationale vidensvirksomhed DIS/Creadis, har etableret selskabet Creadis Wind Solutions, der skal udvikle og sælge specialløsninger til vindindustrien. Det oplyser DIS Group i en meddelelse.

"Med stiftelsen af Creadis Wind Solutions har vi etableret et selskab, der skal fokusere på et nyt kapitel i DIS Group, nemlig Product Ownership. Vores over 20 års erfaring i at levere løsninger til vindindustrien betyder, at vi har en enorm viden og omfattende praktisk erfaring. Kombineret med et stort netværk af kunder og leverandører udgør det et stærkt fundament for det nye selskab," siger Kenneth Schmidt, adm. direktør i DIS/Creadis.

Selskabet er baseret på over 20 års erfaring med levering af tekniske løsninger, projekter og fagekspertise til vindindustrien. Her er tanken, at Creadis Wind Solutions kan kombinere faglig rådgivning med teknisk viden til både land- og havvind.

En af de løsninger, Creadis Wind Solutions skal levere til vindindustrien er Navigation Aid Solutions (NAS).

NAS er en systemintegrationsløsning til vindmølleejere og -operatører samt OEM’er, der udvikler både land- og havvindmøller, hvor NAS fungerer som en oplyst markør, der hjælper fly og skibe med at få øje på og navigere uden om vindmøllerne, så kollisioner undgås, lyder det i meddelelsen.

Danske ingeniører etablerer britisk base

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs