EnergiWatch

GE får landvindordre på 1,5 GW

To år efter gigawattprojekt blev skrottet, annoncerer GE en næsten lige så stor ordre hos samme kunde i samme delstat – men uden helt de samme problemer.

Foto: GE Renewable Energy

I 2018 fik GE en gedigen ørefigen. En ordre på 800 møller til det 2 GW store Wind Catcher-projekt i Oklahoma blev hældt ned ad brættet, da regulatoren i nabostaten Texas (PUCT) afviste projektet, hvor en stor del af strømmen var planlagt til at blive transporteret til delstatens nordøstlige hjørne.

Nu sættes der imidlertid et habilt plaster på det sår. Mølleproducenten har annonceret en ordre på 531 møller til projektet North Central Wind Energy Facilities, der bærer en række ligheder med det tidligere projekt, der aldrig blev grebet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs