EnergiWatch

Vestas distanceres med længder i 1. kvartal

I årets første tre måneder annoncerede såvel Siemens Gamesa som GE ordrer for mere end fire gange så meget som Vestas, hvis indtag var det laveste i seks et halvt år.

Som sådan var de sidste timer af 1. kvartal som sædvanligt for Vestas. Mølleproducenten er kendt for sine slutspurter frem til udgangen af et kvartal, og den 31. marts blev der da også annonceret ikke færre end ni nye ordrer.

Blot var der to aber dabeis: Dels begrænsede sidstedagens høst sig til 555 MW, da ordrerne hørte til i skalaens lavere ende med gennemsnitligt godt 60 MW. Dels blev der i årets første 89 dage blot meldt ud om ordrer på 505 MW.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs