EnergiWatch

Søborg-succesen European Energy får amerikansk gennembrud

Selskabet European Energy har købt 500 hektar jord i Texas til en solcellepark på 300 megawatt. Samtidig har man indgået en aftale om solfarme på den amerikanske østkyst.

"Vi har normalt et rigtig fint samarbejde med danske ambassader, når vi opererer i forskellige lande, men i USA har vi åbnet dørene selv," siger adm. direktør for European Energy, Knud-Erik Andersen. | Foto: Gregers Tycho/ERH

Mens præsident Joe Biden har sat gang i en massiv grøn omstilling i USA, tager det succesfulde danske selskab European Energy to store skridt ind på det amerikanske marked.

"Det er en milestone for os. Vi har hidtil fokuseret på Europa, men vi synes nu, at tiden er kommet til at tage skridtet til USA. Nu har vi også fået en præsident, der har et lidt andet syn på vores sektor," siger Knud Erik Andersen, adm. direktør i European Energy.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kinesisk møllegigant afslører teknologiskift

Høje mineralpriser får Goldwind til at afsløre afgørende teknologiskift. Lave vindhastigheder og funktioner, der maksimerer cash flow for kunden, er andre mulige fokusområder for fremtiden, siger adm. direktør for Goldwind Denmark.

Saudisk rekordfelt skal producere blå brint

Saudi-Arabien følger op på sin nye målsætning om CO2-neutralitet i 2060 med udmeldingen om, at en stor portion af 760 mia. investeringen i Jafurah-feltet vil gå til produktion af blå brint.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs