EnergiWatch

Enabl udvider forretning til Indien

Den danske vindvirksomhed Enabl vil udvide aktiviteter for at imødekomme kunders ønske om tilstedeværelse i Indien.

Foto: Enabl

Enabl har åbnet kontor i Chennai i Indien for at være mere til stede, hvor kunderne efterspørger det.

På det indiske kontor kommer der i første omgang til at sidde 25 medarbejdere, der skal beskæftige sig med konsulentarbejde og outsourcing. Næste skridt er at udvide med produktion og service, som Enabl allerede har i Danmark og Kina. Det oplyser Enabl i en meddelelse.

"Vi vil servicere vores kunder fra Indien, som vi allerede i dag gør fra Danmark, Bulgarien og Ukraine. Jeg er meget tilfreds med, at vi nu kan imødekomme den kraftige vækst i markedet og vores kunders ønske om vores tilstedeværelse i Indien. Dermed forbedrer vi vores service samt øger vores bidrag til den globale, grønne omstilling. Vindindustrien er i global fremgang, og der er godt vækstpotentiale i markedet, som vi efterkommer ved at åbne Chennai-kontoret," siger Henrik Mathiesen, der er salgs- og marketingdirektør i Enabl.

Enabls Head of India, Dan Moritz, forventer vækst og har et ønske om at komme rundt om hele Enabls værdikæde. Ud over at tilbyde konsulenter vil Enabl også tilbyde produktion og service til kunderne.

”Når vi har udviklet produkter, som f.eks. vingeinstallationsåg, vil vi tilbyde at servicere dem efterfølgende. Vores mål er, at vi om et år har mindst 50 ansatte – lige nu er vi i gang med at ansætte yderligere 10 medarbejdere, siger Dan Moritz.

Ny fusion vil være en global hjælp til vindproducenterne 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs