EnergiWatch

Cowi: Eksporteventyr for PTX og CCS kræver dansk handling nu

Den rådgivende ingeniørvirksomhed mere end fordoblede bundlinjen sidste år og ser den grønne omstilling som de kommende års store vækstmotor. Men det kræver hurtige anlæg i storskala for at sikre eksporten, mener energidirektør.

Foto: COWI

Man skal som bekendt aldrig lade en god krise gå til spilde. Uagtet om det så er en sundhedskrise, en klimakrise eller de muligheder, der åbner sig, når de to overlapper og skaber nye forretningsmuligheder.

Selv om coronaen satte en stopper for 16 års uafbrudt omsætningsvækst hos Cowi, med en let duvende toplinje på 6,4 mia. kr., tjente den rådgivende ingeniørvirksomhed penge som aldrig før. Såvel driftsresultat som cashflow var det højeste nogensinde, mens bundlinjen med 212 mio. kr. blev mere end fordoblet fra året forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs