EnergiWatch

Medie: GE og Toshiba taler om havmølle-samarbejde

Den amerikanske mølleproducent er ifølge japansk medie i dialog med konglomeratet om lokal samproduktion af naceller til det japanske marked.

Foto: Port of Rotterdam

Det japanske havmøllemarked tegner sig til at blive præget af samarbejder mellem lokale og internationale sværvægtere. Det japanske medie Nikkei skriver med henvisining til anonyme kilder således, at GE er i dialog med Toshiba om et samarbejde. Formålet er angiveligt, at GE's naceller skal bygges på det japanske konglomerats fabrik i Yokohama.

Ifølge mediet kan aftalen blive præsenteret i marts.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs