EnergiWatch

Siemens Gamesa bekræfter ordre på halv gigawatt

EDF-konsortium formaliserer kontrakten med Siemens Gamesa på en af de mindre problematiserede franske havmølleparker, hvor GE trods at have trukket sig som mølleleverandør også får en luns.

Foto: Ørsted

Det nærmer sig efterhånden halvanden gigawatt for Siemens Gamesa i Frankrig. Mølleproducenten har som planlagt modtaget kontrakt på levering af 64 af sine gode gamle møller af typen SWT-7.0-154 til EDF, WPD og Enbridges' projekt Courseulles-sur-Mer. Desforuden en 15-årig servicekontrakt, når parken efter planen går i drift i 2024.

"Vi er glade for atter at være den valgte partner for EDF Renewables, Enbridge og WPD og for at levere vores anden faste, franske havordre til dem," siger Siemens Gamesas havvinddirektør, Marc Becker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs