EnergiWatch

Siemens Gamesa påtænker fordobling af britisk vingefabrik

Mølleproducenten har sendt planansøgning til myndighederne med henblik på en stor udvidelse af fabrikken i Hull, der skal lave havmøllevinger på mere end 100 meter. Den nuværende fabrik har været en stor succes, fastslår landechef.

I 2017 besøgte dronning Elizabeth vingefabrikken i Hull. | Foto: Siemens Gamesa

Siemens Gamesas produktion af havmøllevinger i Storbritannien kan stå foran en kraftig forøgelse. Mølleproducenten har sendt en planansøgning til byrådet i Hull om tilladelse til at fordoble det nuværende areal med to nye fabrikshaller samt et kontorbygning. En af bygningerne kan ifølge ansøgningen blive næsten 300 meter lang og dermed fremtidssikre vingeproduktionen godt ind i fremtiden.

Lokalmediet Hull Daily Mail skrev først om den potentielle udvidelse, som Siemens Gamesa bekræfter over for EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs