EnergiWatch

Kabelproducent udvider global kontrakt med Vestas

Den franske kabelproducent Nexans skal de næste to år levere omkring en million kabelsæt til Vestas-møller i Europa, USA, Kina og Brazilien.

"Vi er glade for at udvide vores forhold til Vestas. Vores vision er at opbygge en verden, der er mere sikker, bæredygtig, vedvarende, kulstoffri, og vindmøllerne fremstillet af Vestas passer perfekt til den vision," udtaler Christopher Guérin, adm. direktør for Nexans. | Foto: PR / Nexans

Vestas har valgt at udvide sin kontrakt med kabelproducenten Nexans, som nu skal levere kabler til Vestas- møller i Europa, USA, Kina og Brazilien.

Det fortæller det franske selskab i en pressemeddelelse.

Der er tale om en toårig global kontrakt om levering af en million kabelkits i mellem og lavspænding til producentens landmølleparker i Europa, USA, Kina og Brazillien.

"Denne seneste aftale udvider Nexans' mangeårige position som en førende global Vestas-leverandør," skriver Nexans i en meddelelse.

"Det er [...] særligt glædeligt, at vores løsninger vil blive monteret i næste generations Enventus-platform, der gør det muligt for møller at levere vindenergi mere effektivt," udtaler Christopher Guérin, adm. direktør for Nexans.

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs