EnergiWatch

Kabelproducent udvider global kontrakt med Vestas

Den franske kabelproducent Nexans skal de næste to år levere omkring en million kabelsæt til Vestas-møller i Europa, USA, Kina og Brazilien.

"Vi er glade for at udvide vores forhold til Vestas. Vores vision er at opbygge en verden, der er mere sikker, bæredygtig, vedvarende, kulstoffri, og vindmøllerne fremstillet af Vestas passer perfekt til den vision," udtaler Christopher Guérin, adm. direktør for Nexans. | Foto: PR / Nexans

Vestas har valgt at udvide sin kontrakt med kabelproducenten Nexans, som nu skal levere kabler til Vestas- møller i Europa, USA, Kina og Brazilien.

Det fortæller det franske selskab i en pressemeddelelse.

Der er tale om en toårig global kontrakt om levering af en million kabelkits i mellem og lavspænding til producentens landmølleparker i Europa, USA, Kina og Brazillien.

"Denne seneste aftale udvider Nexans' mangeårige position som en førende global Vestas-leverandør," skriver Nexans i en meddelelse.

"Det er [...] særligt glædeligt, at vores løsninger vil blive monteret i næste generations Enventus-platform, der gør det muligt for møller at levere vindenergi mere effektivt," udtaler Christopher Guérin, adm. direktør for Nexans.

Mere fra EnergiWatch

Lav amerikansk industriproduktion holder oliepriserne nede

Oliepriserne holder sig tirsdag morgen tæt på niveauet fra mandag eftermiddag med et lille dyk i Brent og en smal stigning i WTI-olien. Priserne holdes tilbage af nye tal, der viser, at den amerikanske industriproduktion faldt i september.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs