EnergiWatch

Pauseramt Vattenfall-projekt: Borgere får alligevel rykkere på 4000 kroner

Borgere i Tjæreborg modtager rykkere fra Taksationsmyndigheden om indbetaling af et gebyr på 4000 kroner, hvis de vil fastholde deres krav om dækning af værditab i forbindelse med Vattenfalls muligt kommende vindmølleprojekt i Tjæreborg Enge.

Foto: René Schütze

Projektet er egentlig udsat, mens Vattenfall selv har oplyst, at man tidligst vender tilbage med et vindmølleprojekt for Tjæreborg Enge i 2022, mens man undersøger muligheden for at reducere lys- og skyggekast.

Alligevel har en del borgere i Tjæreborg har de senere uger fået rykkere fra Taksationsmyndigheden, der anmoder om en indbetaling af et gebyr på 4000 kroner, hvis husstandende ønsker at få del i værditabsordningen til det kommende vindmølleprojekt i Tjæreborg Enge. det skriver Jydske Vestkysten.

"Det virker noget bureaukratisk at fastholde en indbetaling af gebyrer, når Esbjerg Kommune jo har fået en henvendelse fra Vattenfall, hvori der klart står, at man trækker projektet, ligesom man skriver, at der på et senere tidspunkt i givet fald vil blive behov for afholdelse af et nyt informationsmøde omkring værditabs-forringelse," siger Borgmester Jesper Frost Rasmussen til Jydske Vestkysten.

Hovedparten af de politiske partier i Esbjerg Byråd har sagt, at de ikke kommer til at lægge stemmer til opsætning af gigantmøller ved Tjæreborg.

Vattenfall-projekt hældes ned ad brættet 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs