EnergiWatch

Polytech etablerer testcenter i Kina

For at følge med kunderne åbner vindleverandør for første gang testcenter uden for Danmark. Direktøren ser dog gerne, at det næste bliver i Esbjerg.

Foto: Polytech

Inden for de kommende måneder påbegynder Polytech byggeriet af et nyt testcenter. Det bliver dog hverken en udbygning på hovedkontoret i Bramming eller af testcenteret i Herning, men derimod et nyt anlæg i Sheyang i Jiangsu-provinsen nord for Shanghai. Fra 2. kvartal 2022 skal der i den 150 meter lange hal foretages vingetest med fokus på en af virksomhedens spidskompetencer, lynbeskyttelse.

At placere et lyntestcenter i Kina frem for i Danmark giver da også umiddelbart mening. LM Wind Power bygger ikke længere vinger i Danmark, for Vestas er det også stærkt begrænset, mens Siemens Gamesa kun har havvingerne i Aalborg tilbage. Derimod sker en meget stor og stigende del af vingeproduktionen til såvel land- som havmøller i Kina – og et gælder altså også for de indledende manøvrer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs