EnergiWatch

CIP opruster på flydevind

Copenhagen Offshore Partners henter vicedirektøren fra Vineyard Wind til Skotland, hvor han skal drive flydevindsambitionene.

Foto: Copenhagen Offshore Partners

En lidt karikeret karakteristik af toplaget hos Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) er, at de alle har en fortid hos Ørsted. Det gælder imidlertid ikke for den nyeste partner for det nært beslægtede Copenhagen Offshore Partners (COP), Alan Hannah, der tillige bliver selskabets britiske landechef.

Han har derimod en forhistorie blandt nogle af Europas andre store forsyningsselskaber – og havvindudviklere. Samlet set har 17,5 år hos først RWE og siden Iberdola-selskabet Scottishpower. Ja, og før det ni år hos BP, der med det netop endegyldige partnerskab med Equinor nu også har skudt sig ind blandt de store inden for havvind, om end det ikke just var tilfældet, i Alan Hannahs tid hos olieselskabet i 1990'erne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs