EnergiWatch

Eurowind opruster yderligere

Den danske udvikler har hentet en ny erfaren kommerciel direktør.

Foto: PR Aura

Jesper Düring Lausen skifter Centrica Energy Trading, hvor han var Head of Renewables & Consumption, ud med Eurowind Energy.

Her er der lavet en nyoprettet stilling til ham som Commercial Director med det formål at få udviklerens salgsportefølje på PPA og asset management i Europa. Det omfatter blandt andet at deltage i opbygningen, optimeringen og udbygningen af værdiskabende produkter og platforme.

"Med ansættelsen af Jesper tager vi endnu et skridt mod vores ambitioner om at skabe endnu flere Eurowind projekter på tværs af Europa, og vi er selvsagt enormt stolte over at få Jesper med på holdet," udtaler Jens Rasmussen, der er adm. direktør for Eurowind Energy.

Men det er ikke kun for Eurowind Energy at Jesper Düring Lausen kommer til at slå sine folder. Han skal ligeledes gøre sig gældende i forhold til Norlys Energy Trading, som Eurowind Energy ejer sammen med Norlys.

Foto: PR Eurowind Energy
Foto: PR Eurowind Energy

Her skal han arbejde for at sikre ”route-tomarket” på vind- og solparker i hele Europa.

Det er ikke få dage siden, at Eurowind sidst kunne præsentere et nyt ansigt.

For selskabet oprettet en ny stilling som chef for public affairs, hvor Eurowind har fundet den rette mand i European Energys tidligere kommunikationschef, Joachim Steenstrup.

Eurowind opruster på kommunikationsfronten

Dansk udvikler vil erobre solmarkedet med vind 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs