EnergiWatch

Vattenfall-projekt hældes ned ad brættet

Det svenske energiselskab får kurv af Esbjerg, der heller ikke i fremtiden vil acceptere det repoweringprojekt, der forleden blev sat på pause.

Foto: Vattenfall

Møllerne ved Tjæreborg Enge kommer ikke til at blive udskiftet. Hverken nu eller efter det kommende kommunalvalg i november. Det fastslår de to store partier i Esbjerg Kommune, Venstre og Socialdemokratiet, efter at Vattenfall tirsdag satte sit oprindelige repoweringprojekt på pause med meddelelsen om, at et nyt forslag ville blive lanceret med planer om at bytte de gamle møller ud med færre men større nye i 2022.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs