EnergiWatch

Dansk firma hiver mølleovervågning op i skyen

Gram & Juhl vil udvide kompetencerne ved at tilføje en sky-platform til sin Turbine Condition Monitoring-portefølje.

Foto: Ernst van Norde

Det skal være nemmere at overvåge vindmøller, og det kan det blive ved at få dataene op i skyen. Derfor har danske Gram & Juhl, der tilbage i september kom i hænderne på KK Wind, udviklet en sikker sky-platform til mølleovervågningen.

Sønderjyske Gram & Juhl specialiserer sig i måling af belastninger i vindmøller og overvågning af møllernes servicebehov.

"Tiden er inde til at flytte til skyen. Vi har en teknologiløsning til at opbygge en meget modstandsdygtigt sky-miljø med den smidighed, som branchen kræver. Vi vil hjælpe vores kunder med at udnytte fordelene ved sikker cloud computing, og nu kan vi tilbyde netop dette. Med den nye TCM-platform kan vores kunder bygge, implementere og skalere TCM-applikationer og tjenester på den samme infrastruktur," siger Axel Juhl, som er VP for digitale løsninger hos KK Wind Solutions.

Den nye TCM Cloud-platform gør det muligt for små virksomheder at bygge og udvide deres turbineovervågnings-program og skalere ressourcer efter behov med minimale investeringer på forhånd, lyder det fra KK Wind.

Mølleovervågning er guld værd for sønderjyske iværksættere

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs