EnergiWatch

Statkraft indgår elsalgsaftale med Deutsche Bahn

Statkraft og Deutsche Bahn har underskrevet en et-årig elkøbsaftale (PPA). Siden 1. januar har Statkraft leveret grøn strøm fra tyske landmølleparker, hvis tilskud fra loven om vedvarende energi (EEG) er udløbet.

Foto: Deutsche Bahn AG / Florian Jaenicke/MediaPortal der Deutschen Bahn

Det norske energiselskab Statkraft skal sælge strøm til den tyske transport. Nærmere er det de tyske statsbaner Deutsche Bahn, som det kommende år vil købe sin strøm fra Statkraft.

Kontrakten med Deutsche Bahn dækker en forventet produktion på næsten 4.000 GWh og sikrer den økonomiske fortsatte drift af anlæggene

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs