EnergiWatch

Vestas vinder italiensk ordre på 52 MW

Vindmølleselskabet har nu offentliggjort sin femte ordre på blot tre dage.

Foto: vestas

Vestas udvider installationerne i Italien.

Denne gang drejer det sig om en ordre på 52 MW til en vindmøllepark i Bella i den italienske Basilicata-region. Kunden er Ares, som har lagt bestilling på 1 V136-3.45 MW mølle og 14 V136-4.2 MW møller. Med følger også en serviceaftale på 20 år. det oplyser Vestas i en meddelelse.

Vestas har haft travlt med offentliggørelserne her i årets sidste dage, og med onsdagen offentliggørelse er Vestas nu oppe på fem alene i denne uge.

"Vi er stolte af at samarbejde med Ares i dette vindprojekt, der viser konkurrenceevnen og alsidigheden i vores 4 MW-platformsportefølje. Det er meget givende at se, hvordan Vestas 'skræddersyede løsninger fortsat hjælper vores kunder med at vinde auktionsprojekter i Italien,"  siger Vestas direktør for salgsregion Sydeuropa og Tyrkiet, Rainer Karan.

Med dette projekt har Vestas sikret sig mere end 1,3 GW kontrakter, der stammer fra auktioner i Italien, hvor Vestas har installeret over 4,3 GW siden 1991 og sidder på mere end 40 procent i markedsandel, lyder det fra Vestas.

Leveringen vil efter planen ske i tredje kvartal 2021.

Vestas-direktør om nedsat rejseaktivitet: "Når vingerne skal stilles op, skal vi være til stede"

Vestas tilpasser 20 MW-ordre til bjergrigt terræn i Norditalien

Vestas får stor Enventus-ordre

Vestas har trodset corona og øget sin markedsværdi med 164 mia. kr.

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs