EnergiWatch

Vestas får stor Enventus-ordre

Vindmøllelav giver Vestas sin første Enventus-ordre i landet med valg af overraskende store møller på repoweringprojekt.

Foto: Sandra Crijns / Windplanblauw

Med en ordre på 207 MW henter Vestas en tiltrængt ordre til sin Enventus-platform. Det hollandske vindmøllelav Swifterwint op Land vælger 37 af mølleproducentens V162-5.6 MW'er til repoweringprojektet Windplanblauw på 207 MW. Den danske producents første ordre i landet på platformen.

"Enventus V162-5.6 MW er en uovertruffen mølle, der vil gøre os i stand til at producere det maksimale udbytte af bæredygtig energi, mens vi holder effekten for området på et minimum," siger adm. direktør i Swiftervint op Land, Stephan de Clerck, i Vestas meddelelse om ordren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs