EnergiWatch

EKF åbner for tilskud til modning

Det vil nu være muligt at hente hjælp til at realisere sine grønne projekter hos EKF, hvis processen har ramt bump på vejen.

Foto: Karsten Würth/Unsplash

Gennem den såkaldte EKF Green Accelerator vil det nu være muligt for at få tilskud til sit projekt, hvis man er stødt på grund.

Den nye ordning er blevet udstyret med 30 mio. kr., der skal bruges til at understøtte kommende danske eksportprojekter. Det kan blive givet tilskud til eksportalliancer mellem mindst to danske virksomheder, som har til formål at fremme salg af afprøvede grønne teknologier til kunder i udlandet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs