EnergiWatch

Vestas giver ordre til Enel

Det italienske energiselskabs X-division har indgået aftale med dansk industrikoncern om levering af ladeinfrastruktur på en række af selskabets markeder og reducere selskabets stigende CO2-udledning.

To biler kan lade samtidig på de nye ladestandere, Enel har solgt. Billedet har ikke direkte relation til aftalen med Vestas. | Foto: Enel X

Det plejer ganske vist at være omvendt. Men nu har Vestas lagt en ordre hos det italienske energiselskab Enel. Via datterselskabet Enel X skal der leveres en cloudbaseret platformsløsning til ladning af elbiler samt 370 ladestandere.

Det meddeler Vestas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs