EnergiWatch

Avangrid indgiver byggeplan til amerikansk havpark

Iberdrola-selskabet forventer at opførelsen af de første 800 MW på USA's foreløbigt sydligste havmølleprojekt begynder i 2024.

Foto: Fred. Olsen Windcarrier

North Carolina er kommet et skridt nærmere at blive en havvindstat. Efter gennemførelse af den obligatoriske økonomiske konsekvensanalyse (EIS) har Avangrid indleveret bygge- og driftsplan (COP) til den amerikanske havmyndighed Boem på projektet. Ifølge planen skal opførelsen begynde i 2024 af de første 800 MW fra sitet, der estimeres til fuldt udbygget at være på til 2,5 GW.

"Vi er stolt over at være de første til at indgive en føderal ansøgning til et havvindprojekt i kommerciel skala i Virginia og Carolinas," siger chef for havvind i Avangrid Renewables, Bill White.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs