EnergiWatch

Athena et skridt nærmere afnotering: Fidim ejer 90,55 pct.

Da selskabet nu ejer mere end 90 pct. af aktiekapitalen, vil selskabet "snarest muligt søge at indløse de tilbageværende minoritetsaktionærer" i Athena.

Foto: Acciona

Athena kan mandag offentliggøre det endelige resultat af købstilbuddet fra Fidim, som efter afvikling af det frivillige offentlige kontante købstilbud kommer til at eje 90,55 pct. af aktiekapitalen i Athena.

Tallet er identisk med den ejerandel, som blev meddelt i sidste uge i en foreløbig opgørelse.

Købstilbuddet forventes afviklet 16. december, oplyser Fidim i en særskilt meddelelse, og da selskabet nu ejer mere end 90 pct. af aktiekapitalen, vil selskabet "snarest muligt søge at indløse de tilbageværende minoritetsaktionærer" i Athena.

Det vil også medføre, at Athena Investments aktier vil blive afnoteret fra Nasdaq Copenhagen.

Fidim forlænger tilbudsperiode for Athena-aktionærer til december

Athenas bestyrelse anbefaler købstilbud 

Mere fra EnergiWatch

Dansk udbud ender i forventet fiasko

Trods 1,2 mia. kr. i puljen tiltrak det teknologineutrale udbud ikke et eneste bud. En naturligt resultat af en ubrugelig udbudsmodel, fastslår Dansk Energi, der i lighed med flere af de største aktører vil have puljen overført til forlængelse af udligningsordningen.

Wind Denmark jubler over tomt udbud

Det fuldstændige fravær af bud i det teknologineutrale udbud viser, at der ikke er behov for statslig understøttelse af landvind, mener organisationen, der dog også kritiserer udformningen af udbuddet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs