EnergiWatch

Norsk offshoreselskab skifter navn under omstilling til havvind

Et norsk offshoreselskab ejet af Hitecvision skifter navn for at markere arbejdet med en ny stategi. Havvind skal fylde mere i forretningen, der traditionelt har tjent penge i olieindustrien.

Foto: Gwynt y Mor

I mere end ti år har Hitecvision-ejede Ocean Installer været en del af den norske olieindustri, men nu går selskabet i en ny retning.

Fremover vil rederiet være beskæftiget inden for havvind, og det kræver et nyt navn, har topchef Odd Strømsnæs besluttet. Navnet skulle være norsk og valget er faldet på Havfram, skriver E24.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs