EnergiWatch

Finner får flagskib fra Vestas

Vestas debuterer den seneste opgradering af Enventus-platformen med velkendt kunde, der også køber ind af lidt mindre møller.

Ilmatar Energy, der bl.a. er har Better Energy-investoren Omnes i ejerkredsen, har for anden gang valgt Enventus-møller. | Foto: Ilmatar Energy

Rundt omkring har Vestas nogle kunder, der er lidt mere eventyrlystne end flertallet. I Tyskland er det f.eks. projektudvikleren Notus Energy Plan, der flere gange har været først ude med bestillinger af nye mølletyper, mens det samme gælder for Ilmatar Energy i Finland.

Det var således Ilmatar Energy, der forrige september lagde den første store ordre på Enventus-platformen. Mens den finske udvikler nu lægger debutbestillingen på den seneste opgradering af møllen. Vestas annoncerer således en ordre på otte eksemplarer af V162-6.0 MW'eren til projektet Rasakangas i det sydøstlige Finland.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Kanslerkandidat bringer Vestas-lussing ind i valgkamp

Efter en tysk valgkamp, hvor klima har fyldt alt og ingenting, kastede Vestas mod slutningen en granat, der gav genlyd med kritik af mølleproducenten for dårlig stil og dårlig timing, samt af regeringen for en dårlig energipolitik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs