EnergiWatch

Ziton vil rejse millioner til at købe skib

Det danske vindrederi Ziton vil købe et skib, som rederiet har på en bareboat-charter. Det sker som følge af, at rederiet er blevet udpeget som "foretrukken leverandør" af Siemens Gamesa.

Foto: PR / Ziton

Det danske vindrederi Ziton sigter mod at rejse et større millionbeløb til at købe et skib, som rederiet hidtil har haft på en bareboat-charteraftale.

Købsplanerne sker som følge af, at Ziton er blevet udpeget som "foretrukken leverandør" af vindmølleproducenten Siemens Gamesa på en længerevarende charterkontrakt, som omhandler skibet Enterprise.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs