EnergiWatch

Vestas' nye tekniske chef: Der er en kæmpe mulighed

Vestas' nye tekniske direktør vil bruge sin erfaring fra lastbilindustrien til at få succes med vindmøller, der opbygges af selvstændige moduler.

Foto: vestas

Vestas øger satsningen på sine nye "Legoklods"-vindmøller, der er helt afgørende for at løfte lønsomheden, når aktiviteten stiger kraftigt.

Sådan lyder det fra selskabets tekniske direktør Anders Nielsen, som efter seks måneder i jobbet for første gang har indvilget i at give sit syn på forretningen og den udvikling, som verdens største vindmølleproducent står foran.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs