EnergiWatch

Connie Hedegaard og Jesper Lok i bestyrelsen for dansk vindrederi

Det danske vindrederi Cadeler, der indtil for nylig hed Swire Blue Ocean, tilføjer tre danskere til sin bestyrelse. Det drejer sig bl.a. om Connie Hedegaard og Jesper Lok.

Jesper Lok blev bredt kendt, da han var adm. direktør for DSB. Han har tidligere været formand for rederierne J. Lauritzen og Esvagt. | Foto: Carsten Andreasen/ERH

Det danske vindrederi Cadeler har fået flere nye prominente navne ind i sin bestyrelse.

Selskabet gennemgår for tiden en større forandring, som har medført, at navnet er skiftet fra Swire Blue Ocean til Cadeler. I den forbindelse er der også kommet nye ansigter i bestyrelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs