EnergiWatch

Dansk brintselskab overtager norske tankstationer

Overtagelsen af to brintstationer skal være første skridt mod et fuldgyldigt netværk af brintstationer for Everfuel, der fortsat er overbevist om, at teknologien også har en berettigelse i personbiler.

Foto: Nel

Everfuel har ikke ligefrem holdt stille, siden udskillelsen fra Nel forrige efterår. Den danske virksomhed har siden indgået partnerskaber med Shell om grøn brint på olieraffinaderiet i Fredericia, Statkraft om brinttransport i Sverige og ikke mindst med Ørsted og de øvrige parter i planerne om at opføre et PTX-anlæg på 1,7 GW i Avedøre Holme.

Nu vender brintselskabet tilbage til Norge. Få uger efter Everfuels børsnotering i Oslo annonceres købet af selskabet H2CO og dermed to brintstationer i Norge og den tilhørende infrastruktur fra Uno-X.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs