EnergiWatch

Vindenergi overgår forventninger trods corona

Ifølge markedsrapport fra GWEC har vindenergibranchen vist sig særligt modstandsdygtig overfor påvirkninger fra coronapandemien.

Foto: JP

Ny vindenergi har ikke mærket særlig meget til den verdensomspændende pandemi, der lige nu er over os. I hvert fald er der fundet langt flere installationer sted, end man havde regnet med, efter coronaen for alvor tog sit jerngreb om verden.

Ifølge de seneste markedsudsigter offentliggjort torsdag af vindindustriens internationale brancheorganisation Global Wind Energy Council, GWEC, forventes 71,3 GW vindenergikapacitet at blive installeret i 2020 på trods af virkningerne af COVID-19.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs